avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Informare mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Informare mediere

conform noilor reglementari ,informarea privind medierea poate fi realizată si de către consilierul juridic.

Cum arata un model de informare realizată de c.j.?

Multumesc.
Nu exista un astfel de model. Il puteti compune dvs, avand la baza modelul pentru mediatori
www.cmediere.ro/download/901/procesul-verbal-de-informare‎
Incercati sa inventati singur altceva si vedeti daca tine la instanta. Documentele mediatorilor sunt prevazute expres de l192/2006 si pot fi emise numai de aceasta categorie profesionala
Art 2(1^1) Dovada participării la şedinţa de informare privind avantajele medierii se face printr-un certificat de informare eliberat de mediatorul care a realizat informarea. Dacă una dintre părţi refuză în scris participarea la şedinţa de informare, nu răspunde invitaţiei prevăzute la art. 43 alin. (1) ori nu se prezintă la data fixată pentru şedinţa de informare, se întocmeşte un proces-verbal, care se depune la dosarul instanţei.
Nu stiu cum trebuie sa arate documentele referitoare la informarea facuta de alte categorii profesionale inafara de mediatori, ca legea nu mentioneaza, dar n-ar fi rau sa citesti si materialul acesta: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model pv de neacceptare amedierii Irina S. Irina S. Va rog, am nevoie de un PV de neacceptare a medierii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Acte emise de mediator in urma prezentarii partilor la informare.certificat de informarevs pv de informare. Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Dragi colegi mediatori, Prin OUG pentru modificarea şi completarea Legii 192/2006 privind medierea, se modifică denumirea documentelor pe care mediatorul ... (vezi toată discuția)
Despre certificatul de mediere florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Ma intereseaza cand se elibereaza certificatul de informare,atat in cazul cand este pe rol si inainte de a inainta in instanta,daca eu ca reclamant ... (vezi toată discuția)