avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Distrugere in procesul de reabilitare bloc - ce pot sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Distrugere in procesul de reabilitare bloc - ce pot sa fac

pe scurt..A fost facuta reabilitarea blocului nostru, deoarece am aflat ca vor instala termopane de proasta calitate am decis sa platesc si sa pun termopane de buna calitate din PVC.
Subcontractorul care a executat lucrarea ,,de fapt primaria a dat lucrarea la o firma ..firma respective a subcontractat la o alta firma..samd
Executantul la curatenia finala mi-a distrus un rama exterioara de la termopan ...cu rea vointa sau cu nestiinta ...a curatat folia de protectie cu un topor....ce trebuie sa fac??..un lucru e clar tr inlocuit termopanul...multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2013
petre32, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:15, 9 Octombrie 2013
puteti s-i dati sin judecata...dupa vre-io 2-3 ani castigati....
Luati legatura cu primaria.
Procesul il puteti castiga dar e de durata.
petre32 a scris:
..a curatat folia de protectie cu un topor....ce trebuie sa fac??..un lucru e clar tr inlocuit termopanul...

Bine ca a vrut sa curete termopanul. Mai grav era daca voia sa va barbiereasca cu toporul.
Fiind o lucrare facuta, finalizata prin curatenie de catre o firma aveti posibilitatea sa sesizati in scris conducerea firmei, aveti dreptul sa reclamati la protectia consumatorului, la primarie, sa apelati la presa... pana cand o sa lamuriti firma sa remedieze stricaciunea ori sa va despagubeasca.
Sesizarea instantei este ultima solutie si numai daca nu se rezolva pe celelalte cai si mai ales dupa ce va inaramati cu documente, probe s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se pot sesiza probleme grave la anvelopare bloc popescu dumitru popescu dumitru Buna ziua , locuiesc la etajul patru in bloc cu patru etaje in sectorul 3 , in urma decopertari acoperisului sa distrus HIDROizolatia , aducand la ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea ferestrelor din lemn cu termopane Jean_Louis Jean_Louis Daca nu doresc sa pun ferestre termopan si vreau sa pastraz ferestrele din lemn in cazul in care blocul unde locuiesc se reabiliteaza ce trebuie sa fac in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica little_30devil little_30devil Buna seara, Blocul in care locuiesc este reabilitat termic, gratuit,cu bani de la primarie. anul trecut am inchis balconul cu termopan rehau 3 camere. ... (vezi toată discuția)