avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SRL-D
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SRL-D

Buna ziua, eu impreuna cu cineva am deschis un srl-D firma a fost accepta urma sa facem stampila si ce mai trebuia, problema este ca nu m-am mai inteles cu persoana respectiva si vrem sa renuntam, intrebarea este urmatoarea, daca dizolvam firma o sa avem probleme pe viitor daca vrem sa facem alta fiecare individual?
Daca pastram firma si fiecare face cate o activitate diferita este indicat ?
Daca eu nu vreau sa ii dau partea mea, persoana respectiva ce poate face fara semnatura mea ?

Alte discuții în legătură

Infiintare firma AndreiEmil AndreiEmil Buna seara, acuma vro 2 luni de zile impreuna cu cineva am deschis o firma SRL-D, firma a fost aprobata, urma sa facem stampila si sa platim punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Fuziune sau dizolvare? Alex28 Alex28 Sunt actionar in 2 SRL. Firmele au sedii sociale diferite. Una din din firme nu a avut activitate de la infiintare. Problema mea e urmatoarea: Vreau sa mut ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl-d gargamella gargamella buna ziua! am un srl-d in care eu st administrator unic, nu am datorii, nu am facut nimic pe societate, sunt la zi cu actele ce trebuiesc depuse si tot ce ... (vezi toată discuția)