avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de constructie pentru amplasare rulota
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de constructie pentru amplasare rulota

Buna ziua! Pe un teren intravilan construibil amplasarea unei rulote in scopul utilizarii acesteia ca si locuinta, necesita avize sau autorizatii , gen autorizatie de constructie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Didinarul , utilizator 15:59, 11 Mai 2022
Depinde de rulota. In mod normal daca este rulota auto, nu va trebuie autorizatie, dar nici nu puteti trage curent de la stalp, doar daca aveti deja curent tras undeva in curte.
Daca este alt tip de rulota (gen casa mobila) va trebuie autorizatie de amplasare, ca sa va pueti trage si curent in ea. (aveti in vedere ca impozitele la rulote pot fi destul de mari)
Buna seara! Multumeasc pentru informatii! Mai am doua nelamuriri:
autorizatia de amplasament este acelasi lucru cu autorizatia de constructie?
impozitul pentru rulote am vazut ca in prezent se situeaza undeva la 55 lei, daca greutatea acesteia depaseste 5 tone; mai sunt si alte taxe?
1) Da.
2) Nu stiu (trebuie verificat la primaria dvs, difera datorita HCL de acolo).
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2013
trandafir2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
daca rulota este inmatriculata nu va trebuie autorizatie

Alte discuții în legătură

Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)
Afacere stradala Bizau.dan Bizau.dan Bună, sunt curios ce acte necesita deschidere unei afaceri cu mâncare, stradala. Gen \"rulota\" într-un parc....conceptul e puțin mai complex la ceea ce ma ... (vezi toată discuția)