avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Afacere stradala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Afacere stradala

Bună, sunt curios ce acte necesita deschidere unei afaceri cu mâncare, stradala. Gen "rulota" într-un parc....conceptul e puțin mai complex la ceea ce ma gândesc eu. Ce demersuri trebuie făcute? Oare exista vreo forma de finanțare în acest domeniu unde investiția e relativ destul de redusa.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:51, 11 Martie 2017
Inregistrare firma la Registrul comertului si ca platitor de taxe si impozite la fisc, autorizatie de la primarie pentru amplasare rulota intr-un anumit spatiu.
Dupa caz, in functie de amplasament si de programul de functionare, trebuiesc trase utilitati pentru desfasurarea activitatii in conditii de igiena sanitara si sanitar-veterinara.
Dupa profilul de activitate este necesara autorizatie de functionare de la DJSP si/ sau DJSV, probabil si agentia de mediu in cazul ca din activitate rezulta gaze si/ sau lichide care pot polua mediul inconjurator.
Se intocmesc contracte de prestari servicii cu firmele de distributie utilitati si cu firmele de colectare deseuri si ambalaje.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cafenea mobila Alina moisuc Alina moisuc BUNA ZIUA. DE CE AUTORIZATIE AS AVEA NEVOIE DACA AS VREA SA DESCHID O CAFENEA MOBILA(SA MA POT DEPLASA CU EA PRIN ORAS) INTR O MINIRULOTA PE TRICICLETA.. SAU ... (vezi toată discuția)
Produse agroalimentare dragalinamihaela dragalinamihaela Pot sa vand produse cum ar fi siropuri si dulceata facute in gospodaria proprie la firme doar pe baza certificatului de producator? (vezi toată discuția)
Depozit de colectare piei de bovine DanaEscu DanaEscu Buna seara, Ce conditii trebuie sa îndeplinești pentru a deschide un depozit de colectare piei de bovine? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)