avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce acte imi trebuiesc pt inceperea procesului?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce acte imi trebuiesc pt inceperea procesului?

Buna ziua tuturor. in calitate de reclamanta care doresc sa deschid o succesiune in instanta(prin medeiere nu s-a putut ), ce acte imi trebuiesc pt inceperea procesului ?va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Neprezentare val_sorina val_sorina buna ziua...din motive personale nu m-am putut prezenta la un termen al carui reclamant sunt eu.....era primul termen....din procesul deschis de ... (vezi toată discuția)
Vreau să renovez casa părintească, dar succesiunea nu e dezbătută încă. exista vreo baza legală în care fratele meu îmi poate face reclamație pentru că doresc s-o îmbunătățesc? BebeM71 BebeM71 Buna ziua, As dori un sfat pentru urmatoarea situatie: Eu locuiesc in casa parintilor mei decedati. Aici locuiesc de cand m-am nascut. In total suntem 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum ... ramoionut ramoionut Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum o luna eu si sora mea nu suntem in relatii cu actuala sotie ( mama vitrega ) am reusit sa fac rost ... (vezi toată discuția)