avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare capital social prin creditare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare capital social prin creditare societate

Va rog frumos, daca ma poate ajuta cineva cu un model de hotarare AGA privind majorarea capitalului social al societatii prin creditarea facuta de catre un asociat (din cei 3 din cadrul firmei).
De asemenea, ce acte trebuie depuse la ORC?
Vreau sa ma asigur ca am toate actele cand ma prezint la ORC si anume:
- Hotarare Aga
- Act constitutiv
- Raportul expertului
- Contractul de creditare
- Cerere inregistrare

Trebuie in prima faza depusa o cerere CDMA cu numirea sau renuntarea la numirea unui expert in vederea intocmirii raportului?

Am nevoie de aceste informatii cat mai repede, daca se poate..

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 11:14, 22 Octombrie 2013
Am reusit depunerea primei etape in majorarea capitalului social prin creditarea societatii si anume:
- Cerere mentiuni
- Cerere numire expert in vederea intocmirii raportului expertiza contabila extrajudiciara

In a doua etapa, stie cineva exact ce acte trebuie depuse?
- Act constitutiv actualizat
- Hotarare AGA
- Raportul de expertiza contabila extrajudiciara
- Cerere inregistrare
Contractele de creditare trebuie depuse? Si altceva?

Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare majorare de capital social prin conversia imprumutului herculeroco herculeroco Asociatul unic (persoana juridica straina) al unui srl a acordat un imprumut societatii, iar acum vrea sa il transforme intr-o majorare de capital social. ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social smeagull smeagull Buna dimineata, este vorba de un SRL cu mai multi asociati. Dorim sa majoram capitalul social printr-o conversie a unei creante pe care unul dintre ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara lylyna lylyna un expert contabil ce are un contract de tinere a evidentei contabile cu o societate, poate intocmi un raport de expertiza extrajudiciara in vederea majorarii ... (vezi toată discuția)