avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita - vanzare imobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita - vanzare imobil

vanzarea apt. personal s-a realizat cu 6 luni inainte de a intra in imposibilitatea platii ratei la banca ramanad fara servici , lucru care nu credeam ca se va intampla . A trecut un an si ceva de cand nu am mai platit ca nu am avut servici ,dar acum de 4 luni muncesc pe un salariu net de 741 ron avand si sotia in intretinere . nu mai am nimic pe numele meu . Ce poate face firma de recuperare debite care a concesionat acest debit dela banca . Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 09:10, 22 Octombrie 2013
Concret ,cine a vandut apartamentul cu 6 luni inainte de a intra in imposibilitatea platii ?
Firma de recuperare poate desfasura demersuri de executare silita asupra bunurilor in evidenta dvs .bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
Daca apartamentul a fost vandut cu buna credinta, nu se poate face nimic impotriva tranzactiei. Actiunea pauliana (revocatorie) poate fi inceputa doar daca se poate dovedi ca v-ati saracit intentionat in dauna creditorului. Nu e caul. Tot ce sepoate intampla este sa va puna poprire pe 1/3 din venituri. Atentie! Va vor bloca conturile. Aveti grija daca banii proveniti din vanzarea apartamentului sunt depusi intr-un cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc articole din cod civil nikolos nikolos va rog frumos sa mi dati niste art. din cc sau cpc privind drepturi ale unui debitor contra unei firme recuperatoare de creante sau art.in care sa rezulte ca ... (vezi toată discuția)
Act de vazare cumparare -ajutor? nikolos nikolos am facut in 2005 imprumut bancar [ banca y ] nevoi personale cu buletinul nu am gajat cu nimic intre timp am facut in 2007refinantare a creditului pe zece ani ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna acest art ...dar spus mai pe inteles nikolos nikolos Conform art. 1564 din Codul Civil prevede ca dreptul la actiune se prescrie in termen de un an de la data la care creditorul a cunoscut sau trebuia sa cunoasca ... (vezi toată discuția)