vanzarea apt. personal s-a realizat cu 6 luni inainte de a intra in imposibilitatea platii ratei la banca ramanad fara servici , lucru care nu credeam ca se va intampla . A trecut un an si ceva de cand nu am mai platit ca nu am avut servici ,dar acum de 4 luni muncesc pe un salariu net de 741 ron avand si sotia in intretinere . nu mai am nimic pe numele meu . Ce poate face firma de recuperare debite care a concesionat acest debit dela banca . Multumesc
Concret ,cine a vandut apartamentul cu 6 luni inainte de a intra in imposibilitatea platii ?
Firma de recuperare poate desfasura demersuri de executare silita asupra bunurilor in evidenta dvs .bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
Daca apartamentul a fost vandut cu buna credinta, nu se poate face nimic impotriva tranzactiei. Actiunea pauliana (revocatorie) poate fi inceputa doar daca se poate dovedi ca v-ati saracit intentionat in dauna creditorului. Nu e caul. Tot ce sepoate intampla este sa va puna poprire pe 1/3 din venituri. Atentie! Va vor bloca conturile. Aveti grija daca banii proveniti din vanzarea apartamentului sunt depusi intr-un cont.