avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere contract inchiriere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere contract inchiriere

Am inchiriat apartamentul in urma cu 3 sap cu contract de inchiriere pe 5 ani chirie de 800 roni pe luna plus utilitati.Am inregistrat contractul,pe care tot eu l am platit ca asa ne am inteles.la cateva zile de la semnat ,chiriasul a cerut reziliere ca nu mai e interesat.am pus ca conditie reziliere plata a 6 luni ca penalizare.ce pot sa fac?eu am platit la contract 300 roni si am renuntat si la alti potentiali chiriasi.persoana nu vrea sa plateasca nimic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:58, 21 Octombrie 2013
Daca amiabil nu solutionati,analizati oportunitatea unei actiuni in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de închiriere mihaela.ion mihaela.ion Bună ziua, În cazul în care există un contract de închiriere pe perioadă nedeterminată cu plata chiriei la zi, are voie proprietarul să pună spațiul ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere garsoniera AnaStroe AnaStroe Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere pentru o garsoniera din Bucuresti fara a-l autentifica la notariat. Doar un contract de inchiriere de mana ... (vezi toată discuția)
Chirias cu datori la intretinere stefan70 stefan70 buna dimineata.am un upartament inchiriat cu contract de inchiriere(expirat in luna martie) iar chiriasul a plecat lasind o datorie la intretinere de 1 600 ron ... (vezi toată discuția)