As dori sa stiu mai multe despre procedura prealabila in privinta ordonantei de plata deoarece am depus la judecatorie o cerere privind ordonanta de plata si mi s-a comunicat o adresa in care mi se cere sa depun "dovada indeplinirii procedurii prealabile". Avand in vedere faptul ca in momentul in care am depus cererea pe ordon. de plata am respectat conditiile impuse de art.1.013-1.024, Cod. proc. civ. referitoare la ordonanta de plata, mai exact, art. 1.014 care specifica ca tr. sa ii comunic debitorului, prin executor judec. sau prin scrisoare recomandata ,cu continut declarat si confirmare de primire, o somatie prin care sa-i pun in vedere sa plateasca suma datorata in termen de 15 zile de la primirea somatiei, iar copia somatiei impreuna cu dovada comunicarii -nota de inventar a continutului scrisorii certificat de oficiul postal- am depus-o la dosar, la ce poate face instanta referire? Procedura medierii nu priveste si procedura ordonantei de plata, si atunci la ce poate face referire instanta? Va multumesc
da e vorba de prevederile art 1014. daca ati depus deja aceasta dovada puteti sa cereti la arhiva dosarul pentru a verifica daca este sau atasata dovada (sa nu se fi pierdut).