avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 3 dosare penale - consecinte, plangere retrasa la un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

3 dosare penale - consecinte, plangere retrasa la un dosar

Buna ziua ce se intampla daca am 3 dosare penale si cu un dosar si-a retras plangerea de furt ???????
Buna ziua,
Chiar daca partea vatamata nu se mai constituie parte civila, cercetarea in dosarul penal continua.
Singura situatie in care aceasta inceteaza este acia a furtului intre rude apropiate.

Gabriel Klein Kiritescu
Si ce ar putea sa se intample?? Imi da cu suspendare????ms mulllttttt
Functie de cozi si alte doasre care sunt in cercetare.
Nu cred. Depinde de avocatul dumneavoiastra cum stie sa va apere.
Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc.
Si daca un prieten are 2 dosare penale de furt si unu de violare de domiciliu el face inchisoare???Multulesc

Alte discuții în legătură

Acuzatia de furt anonim769 anonim769 un amic de al meu este acuzat de furtul unor cabluri fiind nevinovat.politia spune ca sunt martori care l-ar fi vazut.imposibil.in momentul de fata el este in ... (vezi toată discuția)
Furt cezar1894 cezar1894 daca un furt....este recunoscut de catre inculpat,sunt predate toate obictele furate la politie iar politia a returnat bunurile inapoi persoanei vatamate iar ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata ContSters303423 ContSters303423 care e diferenta intre partea vatamata si partea civila? (vezi toată discuția)