avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Verificare asigurare auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Verificare asigurare auto

am permisul suspendat datorita faptului ca am condus o masina cu numere de Anglia,fara RCAmi s-a intocmit dosar penal,procurorul a cerut verificarea masini in Anglia pentru a vedea daca era radiata si pentru a verifica daca are sau nu asigurare.A primit comfirmarea ca masina nu este radiata si mi s-a spus ca asteapta sa primeasca si datele despre asigurare.
pentru a putea verifica mai repede asigurarea(pt ca de obicei dureaza foarte mult,aceasta operatiune fiind efectuata prin ambasada)mi sa spus ca o sa incerce la punctul vamal care are acord semnat cu Anglia.
dansul stia de punctul vamal de la Oradea dar am inteles ca a sunat acolo si cei de la Oradea au spus ca ei au avut si acum nu mai au decat cu Ungaria.
intrebare:Stie cineva,ce punct vamal are acord semnat cu Anglia pentru a putea efectua astfel de operatiuni?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat remesiana remesiana in urma cu 4 luni mi-a fost suspendat permisul de conducere deoarece am condus o masina cu numere de anglia,fara rca.agentul mi-a retinut permisul si mi-a ... (vezi toată discuția)
Verificare acte anglia remesiana remesiana as vrea sa stiu si eu ce punct vamal are acord semnat cu Anglia pentru a se putea verica asigurari de masina in regim de urgenta la cerea procuraturii?am ... (vezi toată discuția)
O masura deja luata, mai poate fi luata inca o masura dupa mai mult de o luna dezile si ptr aceeasi fapta? lucianicoleta lucianicoleta am condus un autoturism marca BMV pe data de 10 iunie intr-o comuna unde locuiesc. Deoarece eram candidat la alegerile locale, actualul primar mi-a facut ... (vezi toată discuția)