avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cineva a postat comentarii in numele blogului meu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cineva a postat comentarii in numele blogului meu

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati. Cineva a postat un comentariu in numele blogului meu si pe langa faptul ca a pus link, a dat si copy-paste la continut (in caz ca imi dau seama si blochez link-ul sau sterg articolul de pe blog (ceea ce am si facut), ca sa fie sigur ca il citesc toti cei care intra pe acel site continutul.
Persoana a pus link la blog si s-a semnat cu numele blogului meu.
E foarte grav pentru ca acest comment imi poate aduce prejudicii grave la munca. Am dat mail la admin site-ului si le-am spus ca altcineva a postat in numele meu dar nu am primit nici un raspuns.

Ce e de facut? Unde sa-i reclam?Trebuie neaparat ca acel comentariu sa dispara de acolo.
Multumesc mult anticipat.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2013
Ursaaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Societate din uk ma da in judecata Giorgiana1986 Giorgiana1986 buna tuturor, in urma unei situatii pe care nu am mai intalnit-o pana acum,am nevoie de un mic ajutor din partea dvs, in luna martie am aplicat pe ejobs la ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - publicare articole pe site de cãtre utilizatori alexandrugabi alexandrugabi Buna seara, Sunt in dilema, iar sfatul dumneavoastra m-ar ajuta foarte mult. Dezvolt un site web care in timp a crescut, este practic o comunitate de ... (vezi toată discuția)
Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)