avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... societate din uk ma da in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

societate din uk ma da in judecata

buna tuturor,

in urma unei situatii pe care nu am mai intalnit-o pana acum,am nevoie de un mic ajutor din partea dvs, in luna martie am aplicat pe ejobs la job-ul unei firme din uk, imediat am primit un mail cu detaliile in mare al job-ului si fost sunata sa plec la munca, din cauza faptului ca doamna respectiva(romanca) mi-a spus ca nu-mi trebuie nici un fel de acte pentru a lucra acolo,sa plec imediat la lucru, si ca refuzau sa-mi dea raspunsuri in scris, am vrut sa aflu mai multe despre firma aceasta si despre conditiile de lucru din uk si am deschis un subiect nou pe un forum de profil.

Pe acel forum am dat un copy paste al mail-ului primit de la ei (singurul mail) si un copy paste al job-ului lor de pe Ejobs. Utilizatorii au fost de mare ajutor, si cu link-uri atasate mi-au dovedit ca aceasta firma plaseaza forta de munca in uk in conditii foarte grele, am refuzat job-ul,iar la 2 luni de atunci, am primit un telefon de amenintare din partea societatii , ca trebuie sa sterg cat mai urgent subiectul deschis de mine, deoarece ma vor da in judecata pentru calomnie si defaimare, dar nici o clipa nu au venit cu argumente pentru a dovedi contrariul la ce spune lumea la subiectul meu.

Mi-au trimis si o scrisoare oficiala, bineinteles confindetiala unde ma ameninta cu acest proces, cu daune materiale extreme. M-au pus sa aleg, sterg subiectul sau proces, cum subiectul nu il pot sterge deoarece nu am aceasta optiune, am cazut la o intelegere cu admin forum-ului sa stergem copy-paste-urile pe care le-am atasat eu desii ejobs nu are nici o problema cand vine vorba despre preluarea continutului unui job de pe site-ul lor in interesul pe care l-am avut eu, iar numele firmei si raspunsurile utilizatorilor raman acolo, pentru a ajuta si alti candidati .

Este posibil ca aceasta firma din uk sa mearga doar la intimidare, dar in cazul in care tot vor sa ma dea in judecata, este adevarat ca acest proces se deschide la nivel european, ca deschiderea lui ajunge la 25.000 de euro pentru inceput? am mai auzit ca statul roman in general isi apara cetatenii si ca aceste procese sunt inutile pentru firmele din strainatate . Din cate stiu, libera exprimare intra in drepturile omului,iar forum-urile pentru acest lucru sunt construite, ca noi sa aflam ce ne intereseaza. Ce posibilitate exista ca aceasta firma sa poata initia,si castiga un proces in cazul meu, dupa cele prezentate mai sus?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 16:12, 27 Mai 2011
Parerea mea este ca se merge la intimidare. Pe acolo lumea nu prea se joaca si la cum ii descrieti nu prea cred ca le convine sa le umple cineva prin "oale".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet de avocat cautã absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caută ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)
Legalitate publicare continut e-mail Stefan021 Stefan021 +++ Sunt cetatean strain (imi cer scuze pentru greseli din punctul de vedere gramatical) +++ Buna ziua Am avut un schimb de replici prin email (in ... (vezi toată discuția)
Cineva a postat comentarii in numele blogului meu Ursaaa Ursaaa Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati. Cineva a postat un comentariu in numele blogului meu si pe langa faptul ca a pus link, a dat si copy-paste la continut ... (vezi toată discuția)