avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am avut un frate care a detinut un apartament dobandit inainte de casatorie. Acesta a decedat iar ulterior a decedat si sotia lui. Acestia nu au avut copii. La dezbaterea mostenirii, 2/3 din mostenire au revenit familiei noastre si1/3 familiei sotiei.Sotia decedata are 4 frati , parintii ei fiind decedati .Am deschis actiune pentru partaj judiciar dar numai unul din cei 4 a depus la dosar acte de stare civila ,ceilalti in decurs de 4 ani de la decesul surorii lor nu au manifestat nici un interes pentru aceasta moostenire chiar daca au fost citati la procese.Faptul ca nu depun la dosar actele de stare civila a dus la suspendarea procesului de partaj. Va rog sa imi spuneti daca exista in lege un paragraf care sa arate o limita de timp dupa care daca mostenitorii nu manifesta interes pentru mostenire pierd acest drept.

Alte discuții în legătură

Acte mostenire mimi28 mimi28 Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii 1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)
Succesiune... Georgian2all Georgian2all Buna ziua! Revin pe site cu o noua problema. Fina parintilor mei a depus la notar actele pentru dezbaterea succesiunii dupa tatal sau; care a decedat acum 2 ... (vezi toată discuția)