avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obligativitate intoarcere la locul de munca la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obligativitate intoarcere la locul de munca la expirarea CCC

As vrea sa intreb daca exista obligativitatea intoarcerii la locul de munca dupa expirarea CCC?

Daca angajata nu notifica compania inaintea expirarii CCC referitor la intoarcerea la locul de munca - conctractul individual de munca este inceteaza de drept? Angajata poate cauta alt loc de munca fara a mai fi necesare formalitatile la vechiul loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 06:20, 11 Octombrie 2013
Contractul de munca nu inceteaza de drept in acest caz si nici nu este necesara notificarea din partea salariatului. La termen angajatul trebuie sa se prezinte la munca si in cazul in care nu o face urmeaza sa desfaceti contractul de munca disciplinar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie dupa ccc 2 ani CarmenSimion CarmenSimion Buna ziua, Sunt interesata care sunt aspectele privind demisia dupa un concediu crestere copil pana la 2 ani?! 1.Pot sa mi dau demisia din prima zi de ... (vezi toată discuția)
Angajatul nu face cerere revenire din ccc ancabhome ancabhome Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: - angajata care din 2008 este in concedii succesive de crestere copil; ultima data am ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu pentru crestere copil Anna-Nektaria Anna-Nektaria am o salariata care ar fi trebuit sa revina din concedu pentru crestere copil la data de 22.04. 2013. Nu a revenit. Ce obligatii mai are firma fata de ea? (vezi toată discuția)