avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces castigat, executare intarziata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces castigat, executare intarziata

Buna ziua,am castigat un proces prin care reusesc,in sfarsit, sa ii dau afara din casa mea pe o familie care a pus stapanire pe casa mea de aproape zece ani.
In 30 sept 2013 am castigat procesul si acum astept sa vina executorul sa ii evacueze.
As vrea sa va intreb ce sa fac pana vine executorul sau pot grabi cumva evacuarea lor?Intreb acest lucru deoarece(eu locuiesc in aceeasi casa) am observat ca ei nu au de gand sa plece si-au cumparat chiar si un semineu nou pt iarna dar cel mai rau e ca au inceput incet,incet sa imi dispara din lucruri.Mai ales o persoana din aceea familie are nunta saptamana viitoare si are de gand sa plece de la mine de acasa si cheful de a doua zi tot la mine acasa sa-l tina,bineinteles fara acordul meu.Mentionez ca sunt niste persoane violente.
Iar a doua intrebare este ce se v-a intampla cu lucrurile mele ca ei cand vor pleca vor spune ca si lucrurile mele sunt a le lor?Pot obtine si un ordin prin care acele persoane sa nu se mai apropie de mine?Spun asta deoarece am fost si batut de doua din cele 5 persoane care au locuit fara a plati nici o chirie.
Va multumesc anticipat.
O zi cat mai placuta.

Alte discuții în legătură

Bună seara! numele meu este ioana, și aș avea anumite nelămuriri ... Ioana4317 Ioana4317 Bună seara! Numele meu este Ioana, și aș avea anumite nelămuriri la care aș dori să-mi răspundeți... Pe 11 ianuarie 2021 voi împlini vârsta de ... (vezi toată discuția)
Despre evacuarea din casa pe timpul iernii robert1972 robert1972 sunt in divort cu sotia.apartamentul conjugal este bunul ei dobandit inainte de casatorie.eu locuiesc acum in casa ei. ea a plecat de acasa cu fiul nostru ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in posesia apartamentului deoarece o persoana locuieste acolo mocanu_anghel mocanu_anghel Buna ziua! Am achizitionat un apartament in care locuia deja o batrana fara forme legale, fara sa aiba vreo legatura cu proprietarul, fiind adusa sa locuiasca ... (vezi toată discuția)