Buna ziua!
Am achizitionat un apartament in care locuia deja o batrana fara forme legale, fara sa aiba vreo legatura cu proprietarul, fiind adusa sa locuiasca de catre agentul imobiliar. Am fost de acord ca la cumpararea apartamentului sa ii dam termen 3 luni agentului imobiliar sa ii gaseasca batranei un alt loc unde sa locuiasca.
Acum dupa cele 3 luni descopar ca batrana este inca in apartament si nu doreste sa plece, intretinerea nu este platita, agentul imobiliar imi spune ca la vara o scoate din apartament prin executare silita.
Exista vreo varianta mai rapida, cumva sa o constrang pe batrana sau pe agentul imobiliar sa ma lasa sa intru in drepturi?
va multumesc!
SunnyXxxX
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Sunteți proprietarul apartamentului.Acționați în judecată agentul imobiliar pentru evacuarea bătrânei.( cel mai probabil bătrâna este o cunoștință a agentului imobiliar
Acțiune de evacuare împotriva bătrânei și a agentului imobiliar. Este o procedură specială, mai rapidă și mai sigură. Aveți o problemă cu anotimpul, nu se pot face evacuări iarna. Dar măcar să aveți hotărârea judecătorească definitivă până la primăvară.
Dacă mergeți pe ideea să dați în judecată agentul imobiliar cu obligație de a face (să o evacueze pe bătrână) e proces de drept comun, deci durează considerabil mai mult. Bașca va trebui să dovediți în instanță că agentul a instalat-o pe bătrână în acel apartament; chiar dacă în privat v-a spus că el a plasat-o acolo, în instanță poate să nege orice implicare.
Procedura speciala a evacuării se judeca în 2,3 luni este singura soluție.Nu aveți nici o treaba cu agentul imobiliar în acest proces eventual uulterior analizați cu un av alta varianta.Dvs sunteți proprietar ,bătrână nu are titlu locativ,castigati sigur,,agentul imobiliar nu locuiește acolo ca să îl evacuați..
Evacuare chirias
detecta
Buna ziua, va aduc in discutie urmatoarea situatie in care ma aflu si din care nu stiu cum este cel mai simplu si mai sigur sa ies. Cu patru ani in urma am ... (vezi toată discuția)