avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu pot intra in posesia apartamentului deoarece o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu pot intra in posesia apartamentului deoarece o persoana locuieste acolo

Buna ziua!
Am achizitionat un apartament in care locuia deja o batrana fara forme legale, fara sa aiba vreo legatura cu proprietarul, fiind adusa sa locuiasca de catre agentul imobiliar. Am fost de acord ca la cumpararea apartamentului sa ii dam termen 3 luni agentului imobiliar sa ii gaseasca batranei un alt loc unde sa locuiasca.
Acum dupa cele 3 luni descopar ca batrana este inca in apartament si nu doreste sa plece, intretinerea nu este platita, agentul imobiliar imi spune ca la vara o scoate din apartament prin executare silita.
Exista vreo varianta mai rapida, cumva sa o constrang pe batrana sau pe agentul imobiliar sa ma lasa sa intru in drepturi?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:43, 2 Ianuarie 2025
Puteti sa dati in judecata acum ca să nu pierdeti timpul și sa se acumulte datorii ca oricum nu o puteti evacua fara hotarare si cereti executarea dupa 1 martie ( asta daca aveti hotararea pana atunci).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poți da pe cineva afară din casa ta dacă refuză să plece? prietena mea a primit o colegă, împreună cu fiica și mama acesteia, în apartament, dar nu se mai înțeleg xzibit xzibit Buna dimineata. Am urmaroarea speta: prietena mea este proprietara unui apartament cu 3 camere. In luna septembrie a acestui an,a primit o colega de munca in ... (vezi toată discuția)
Evacuare ''chiriaș'' și reîntoarcere la domiciliu proprietar. cum se poate rezolva? yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua, Socrul meu se confrunta cu o problema. O perioada de vreme a locuit la tara, dar dupa decesul sotiei s-a hotarat sa revina cel putin pe perioada de ... (vezi toată discuția)
Despre evacuarea din casa pe timpul iernii robert1972 robert1972 sunt in divort cu sotia.apartamentul conjugal este bunul ei dobandit inainte de casatorie.eu locuiesc acum in casa ei. ea a plecat de acasa cu fiul nostru ... (vezi toată discuția)