Buna ziua!
Am achizitionat un apartament in care locuia deja o batrana fara forme legale, fara sa aiba vreo legatura cu proprietarul, fiind adusa sa locuiasca de catre agentul imobiliar. Am fost de acord ca la cumpararea apartamentului sa ii dam termen 3 luni agentului imobiliar sa ii gaseasca batranei un alt loc unde sa locuiasca.
Acum dupa cele 3 luni descopar ca batrana este inca in apartament si nu doreste sa plece, intretinerea nu este platita, agentul imobiliar imi spune ca la vara o scoate din apartament prin executare silita.
Exista vreo varianta mai rapida, cumva sa o constrang pe batrana sau pe agentul imobiliar sa ma lasa sa intru in drepturi?
va multumesc!
Da, are ce să spună poliției. Că a fost amenințat, șantajat, agresat, că i-ați distrus lucrurile, că i-ați traumatizat copiii etc. Toate acuzații cu implicații penale. Faptul că aceste lucruri s-au întâmplat când proprietarul l-a evacuat prin violență din casa pe care i ocupa abuziv nu legitimează aceste fapte. Așa că a face apel la "tupeu" e o strategie riscantă.
~ final discuție ~