avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma radiata/ inmatriculare autovehicul repartizat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma radiata/ inmatriculare autovehicul repartizat

Buna ziua,

in urma radierii unui SRL, mi s-a repartizat un autovehicul. Pentru inmatricularea acestuia pe numele meu (PF), imi mai trebuie certificat fiscal/stampila pe fisa de inmatriculare de la administratia fiscala la care era arondat SRL-ul? Sau certificatul de radiere a firmei este suficient?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto oct 2017 sicabboy1 sicabboy1 Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovehicul inmatriculat ro de la proprietar care nu a inmatriculat masina pe numele sau Eugeniu Chelaru Eugeniu Chelaru Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul inmatriculat in Romania. Problema este ca proprietarul actual nu a inmatriculat autovehiculul pe numele ... (vezi toată discuția)
Inregistrare fiscala automobil dorinbranza dorinbranza Buna ziua, La inregistrarea fiscala a unui autovehicul am vazut ca sunt necesare atat certificatul de atestare fiscala cat si fisa de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)