Paul1995 a scris:
Buna ziua, as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul meu, aseara m-au oprit politistii, si mi-au luat actele masinii la control, aceasta fiind una inscrisa pe Spania, eu achizitionasem masina de o luna si ceva, si fostul proprietar mi-a garantat ca actele sunt 100% valide, dar politistii mi-au zis cu totul altceva, itp-ul si asigurarea fiind expirate de anul trecut, si acestea pe care eu le am sunt doar niste falsuri scoase la imprimanta. Acestia mi-au facut dosar penal si sunt cercetat pentru uz de fals si inca o infractiune, nu stiu exact cum suna, dar ceva de genu' " circulatia cu un autovehicul inmatriculat pe alt stat care nu conforma cu standardele". Mi-au retinut permisul, asigurarea, itp-ul si cartea masinii, iar acum astept sa ma contacteze pentru a sti ce e de facut, oricum, dosarul a fost inaintat catre parchet. Concluzia: as vrea sa stiu ce mi se poate intampla mie. Multumesc mult!
Am urmarit raspunsurile primite, esti in zona penala! Ar fi trebuit sa formulezi o plangere contraventionala, daca a fost vorba despre asa ceva, si asteptai solutia primei instante... Altfel, cred ca ti-ai creeat probleme singur!