avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTAREA SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTAREA SILITA

Buna ziua. Fratele meu are a primit o somatie de executare silita in urma unui proces.Va rog sa imi spuneti daca el nu are nici un venit si nici un bun pe numele lui, executorul poate sa puna sechestru pe bunurile parintilor pentru faptul ca el are domiciliul din buletin acolo.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: crd1982 , utilizator 15:20, 11 Octombrie 2013
Ce vina sa aiba parintii sa raspunda cu bunurile lor ? Bineinteles ca nu pot fi executate bunurile parintilor.
am pus aceasta intrebare deoarece astazi a venit la parintii mei executorul judecatoresc cu somatia sil e-a spus parintilor ca daca nu plateste fratele meu datoria, ei o sa puna sechestru pe bunurile lor, deoarece fratele meu are domiciliul acolo, iar daca nu vor sa piarda bunurile, o sa trebuiasca sa demonstreze in instanta ca sunt bunurile lor.
In fapt e invers, bunurile se prezuma a fi ale proprietarului casei, daca vor, sa dovedeasca ei ca-s ale fratelui.
Nu inteleg de ce ati deschis usa, uitati-va pe documente pana sa permiteti intrarea in casa a oricui.
multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita debitor fara bunuri sau servici radu_mihalcea radu_mihalcea Buna ziua. Am primit o somatie de excutare silita din partea unei banci pentru un credit luat acum niste ani si din care am platit o parte pana acum vreo 2 ani ... (vezi toată discuția)
Executorul mă amenință că îmi execută silit bunurile pentru care nu am chitanțe din cauza unei datorii a mamei mele, care locuiește la mine. e corect așa ceva? mitik90eco mitik90eco Buna ziua, mama mea locuiește la mine de vreo 10 ani, a avut o rata care nu o mai poate achita și a venit un executor peste noi. Acest executor m-a ... (vezi toată discuția)
Declaratie ref. bunuri - executare silita - skyhigh skyhigh Buna ziua. Sunt prins intr-o situatie... delicata, fireste; oriunde e vorba de executare silita eu cred ca nu e o bucurie. Un frate de-al meu a contractat ... (vezi toată discuția)