Buna ziua , am nevoie disperata de ajutor
Am locuit in concubinaj cu cineva timp de aproxim 12 ani,timp in care am cumparat casa la legea 112 ,pe numele concubinului,eu fiind garantul platitor , contractand un credit de nevoi personale pentru achitarea avansului,am contract ,am chitante ,pe numeleu meu beneficiar fiind concubinul reiese foarte bine din acte ,avem doi copii impreuna care mi-au fost incredintati mie ,in urma violentei si alungarii de la domiciliu,condamnare penala pentru abandon de familie si in continuare eu platesc ratele la A.F.I.,declaratia lui notariala ca nu realizeaza venituri .Acesta de 3 ani imi refuza acccesul in casa timp in care am sesizat autoritatile ,am inscrisuri si certificate medico-legale .mai este de plata anul acesta cu restanta si pana la anul viitor in septembrie.Am aflat ca acesta doreste sa instraineze casa pentru a i se pierde urma respectiv actualei concubine sau fetelor lui din prima casatorie care au 21 de ani.In prezent eu si copiii nu avem acces in casa si nici lucrurile din casa pentru care am chitante si le-am cerut la procuratura acestia spunandu-mi scris sa actionez in instanta .Am fost adapostistiti de ADRA Romania si in prezent locuim la niste prieteni. Ce ma sfatuiti sa fac ?Astept raspuns imediat. Multumesc foarte mult .
Cote mostenire
stelicad
Tatal meu de 74 da ani vrea sa se racasatoreasca. El are o casuta pe un teren pe care eu l-am primit prin cedare de la un prieten al meu care este stabilit in ... (vezi toată discuția)