avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj cu atribuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj cu atribuire

Buna ziua , am nevoie disperata de ajutor
Am locuit in concubinaj cu cineva timp de aproxim 12 ani,timp in care am cumparat casa la legea 112 ,pe numele concubinului,eu fiind garantul platitor , contractand un credit de nevoi personale pentru achitarea avansului,am contract ,am chitante ,pe numeleu meu beneficiar fiind concubinul reiese foarte bine din acte ,avem doi copii impreuna care mi-au fost incredintati mie ,in urma violentei si alungarii de la domiciliu,condamnare penala pentru abandon de familie si in continuare eu platesc ratele la A.F.I.,declaratia lui notariala ca nu realizeaza venituri .Acesta de 3 ani imi refuza acccesul in casa timp in care am sesizat autoritatile ,am inscrisuri si certificate medico-legale .mai este de plata anul acesta cu restanta si pana la anul viitor in septembrie.Am aflat ca acesta doreste sa instraineze casa pentru a i se pierde urma respectiv actualei concubine sau fetelor lui din prima casatorie care au 21 de ani.In prezent eu si copiii nu avem acces in casa si nici lucrurile din casa pentru care am chitante si le-am cerut la procuratura acestia spunandu-mi scris sa actionez in instanta .Am fost adapostistiti de ADRA Romania si in prezent locuim la niste prieteni. Ce ma sfatuiti sa fac ?Astept raspuns imediat. Multumesc foarte mult .
Cel mai recent răspuns: andi58 , utilizator 21:52, 11 Octombrie 2013
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei pentru evacuare si pentru a intra in posesia bunurilor care va apartin.
Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
multumesc foarte mult ,dar care este modalitatea de adresare ?
Actiunea civila.
Gabriel Klein Kiritescu
Nu cred ca poate fi vb de evacuare cat omul e proprietar, nu doamna. Intai ar fi de dovedit ca doamnei i-ar apartine casa sau banii..

Constatarea dreptului de proprietate, eventual exclusiva si apoi evacuarea, nu?

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere. anulare amaliatutu amaliatutu Am stat in concubinaj 7 ani din care rezulta un minor de 4 ani care ai poarta numele tatalui ,minorul este in custodia mea primeste pensie alimentara ,ne-am ... (vezi toată discuția)
Cote mostenire stelicad stelicad Tatal meu de 74 da ani vrea sa se racasatoreasca. El are o casuta pe un teren pe care eu l-am primit prin cedare de la un prieten al meu care este stabilit in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare actiune evacuare din institutie publica ciprianbucuresti18 ciprianbucuresti18 [b]Ocup un spatiu medical de aprox. 20 metri patrati intr-o institutie din provincie. Institutia apartine Ministerului sanatatii care are o filiala in ... (vezi toată discuția)