avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de incetare a suspendarii a contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de incetare a suspendarii a contractului individual de munca.

Buna ziua,
Am si eu o problema si de aceea am rugamintea sa ma ajutati.
In data de 12.09.2013 am primit o decizie de SUSPENDARE A CONTRACTULUI DE MUNCA in vederea cercetarii disciplinare (art.52,alin.1,lit.a).Pe data de 04.10.2013 primesc o decizie de INCETARE A SUSPENDARII A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA precizand ca suspendarea a fost dispusa pe perioada de 17 zile calendaristice incepand cu data de 18.09.2013 si pana la data de 04.10.2013.Ce nu inteleg este,de ce prima data scrie ca suspendarea contractului de munca incepe pe 12.09,dupa care zice ca pe 18.09.Daca a incetat suspendarea contractului de munca,ce trebuie sa fac eu? Trebuie sa ma intorc la munca sau astept sa primesc o alta instiintare acasa? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 12 Octombrie 2013
Daca a incetat suspendarea c.i.m., atunci va trebui sa mergeti la munca.
Stiu ca ei vor sa imi gaseasca motiv ca sa ma concedieze.Daca eu nu am fost anuntat ca trebuie sa ma intorc la munca,credeti ca vor sa ma dea afara prin absent nemotivat? Nu e normal ca in DECIZIA DE INCETARE A SUSPENDARII C.I.M ,sa mi se aduca la cunostinta si rezultatele acestei cercetari?
De ce nu coincid datele inceperii suspendarii c.i.m?
Va multumesc anticipat
Exista si posibilitatea de a fi concediat pentru absente nemotivate.

Cu privire la neconcordanta dintre date , consider ca poate fi vorba despre o eroare materiala intr-una din decizii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara laly86 laly86 Buna ziua, nu stiu daca procedez corect in cazul unui salariat care lipseste de 3 zile(13-15.07),am intocmit referat,s-a numit comisia,convocatorul pentru ... (vezi toată discuția)
Incetare contract suspendat pentru cercetare prealabila!!! Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am urmatoarea problema in care am o incertitudine In cadrul unei societati unul dintre soferii angajati a savarsit un prejudiciu de 8.000 de lei ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara cristin20 cristin20 Buna ziua! Pe perioada cercetarii disciplinare prealabile pot suspenda contractul individual de munca? Angajatul nu s-a mai prezentat la munca, ii pot ... (vezi toată discuția)