avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Date despre vechile intreprinderi pentru eliberarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Date despre vechile intreprinderi pentru eliberarea unei adeverinte.

O cunostinta apropiata isi strange actele pentru pensionare, are nevoie de o adeverinta din care sa rezulte ca a lucrat in grupa II-a de munca in perioada 1978-1982 la M.A.I.A. - D.I.F.C.A. Intreprinderea de Instalatii si Montaj Bucuresti pe care nu o pot gasi pe internet. Va solicit sa-mi comunicati daca mai exista sau daca alta societate a preluat baza dedate si unde pot fi gasite, adresa, email sau nr de telefon. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 9 Ianuarie 2019
In cazul acestor intreprinderi, exista o persoana autorizata in incinta fostei intreprinderi, care elibereaza adeverinta privind vechimea in munca, aceasta avand acces la arhiva serviciului de personal. Eu personal din toata intreprinderea, am gasit decat portarul si acest salariat, restul era demolat in jurul meu, nici macar nu ai fi zis ca acolo candva a fost o intreprindere mare. :(
In cazul in care aveti ghinionul sa nu existe asa ceva, incercati sa va adresati la Arhivele Statului, fiind singurul loc, unde puteai clasa documentele de personal, care au o vechime de arhivare permanenta.

Intr-adevar, multe se rezolva pe internet, pt adresa, telefon, email, dar la noi in tara, poate peste vreo 50 de ani, mai devreme de atat nu cred. :((
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
gmancila, utilizator
Atunci spuneti-mi va rog adresa unde se mai afla aceasta intreprindere sau macar cateva detalii legate de locatie, si bineanteles cand ati fost Dv cu aproximatie. Multumesc!
@zamatei
Luati legatura cu biroul de relatii cu publicul de la Arhivele Nationale si veti primi informatii despre arhivele intreprinderii mentionate. Toate documentele fabricilor care au fost desfintate se afla arhivate in agentiile locale/provincie ale arhivelor nationale.
Datele de contact le gasiti aici: [ link extern ]
L.C.
DATE DE CONTACT IRU BASARAB IUGC CONSTANTA PENTR-U ELIBERAREA UNEI ADEVERINTE DE GRUPA 2
Sunt doua intreprinderi sau una singura ?

Alte discuții în legătură

Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie ... Bibiana1950 Bibiana1950 Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie de la o firmă desființată? Unde se afla arhiva trust constructii montaj bucuresti? (vezi toată discuția)
Adeverinta acumulatorul liviu vasilescu liviu vasilescu cum pot obtine o adeverinta de grupa II de la fosta intreprindere acumulatorul bucuresti, pantelimon, sos. biruintei 98? nu gasesc pe net niciun numar de ... (vezi toată discuția)
Adeverința vechime Cristina Bandrabur Cristina Bandrabur Dacă mama mea a lucrat în perioada 1977-1982 la întreprinderea \"Flamura Roșie\"textile București Cum poate lua adeverința de vechime nefiind din ... (vezi toată discuția)