avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta Acumulatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta Acumulatorul

cum pot obtine o adeverinta de grupa II de la fosta intreprindere acumulatorul bucuresti, pantelimon, sos. biruintei 98?
nu gasesc pe net niciun numar de telefon sau e-mail.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 11 Aprilie 2017
Incercati sa va adresati :
Arhivelor Nationale Direcţia Municipiului Bucureşti
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa stiu unde se afla arhiva societatii acumulatorul ... daniela bumbac daniela bumbac Buna ziua, As dori sa stiu unde se afla arhiva societatii Acumulatorul SA si ICME . Va rog mult sa ma ajuati! Multumesc! (vezi toată discuția)
Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie ... Bibiana1950 Bibiana1950 Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie de la o firmă desființată? Unde se afla arhiva trust constructii montaj bucuresti? (vezi toată discuția)
Am lucrat la chr athenee palace 1979 pana in aprilie 1980,dupa ... bensan bensan Am lucrat la chr athenee palace 1979 pana in aprilie 1980,dupa care am fost transferat in interes de serviciu la iapl amzei.in cartea de munca nu apare ... (vezi toată discuția)