Sunt angajata a casei de pariuri Public Bet.firma are contrat cu o alta care asigura paza.doar ca de la un timp am probleme cu un client pentru ca i-am pus bilet si nu mi la mai platit.seful meu mi-a permis sa nu ii mai pun bilet pana nu il plateste.vreau sa precizez k are kzier si e cunoscut pt diverse infractiuni.sunt zile in care vine si imi face scandal si ma injura si etc.agresiunile nu sunt fizice in afara k la ultimul scandal a incercat sa ma scuipe.cu toate ca interventia ajunge in maxim 10 mic nu il mai gaseste acolo pentru ca pleaca,sau vine si nu mai face nimic.as vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez pentru ca incidentele astea sa nu se mai repete.si daca pot primi un ordin de restrictie.ma ameninta ca ma bate si ca ma asteapta cand plec si etc.si de cateva ori am fost condusa acasa de firma de paza.nu vreau sa plec din firma pur si simplu nu vreau sa mai vina cand sunt eu la munca si nici sa nu se apropie de mine.multumesc
Unitatea nu detine sistem de supraveghere interior ?
Sesizati oficial politia si solicitati preluarea inregistrarii video
Unitatea nu detine compartiment/angajati care sa asigure linistea si ordinea in interior concomitent cu siguranta si securitatea personalului ?
ba da.dar nu au ce sa ii faca pt ca ori nu il gasesc acolo knd ajung ori se calmeaza si ei pot sa ia masuri doar daca e agresiv acolo.si camerele nu ajuta pentru k e agresiv verbal.fizic nu prea are cum sa ajunga la mine.dar nu mai vreau sa continuie aceasta situatie.si daca depun plangere ii pot interzice sa se mai apropie de mine?oriunde as fi?
Sesizati politia in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Daca aveti in interior oameni ai firmei dvs. care au atributii de supraveghere si aparare a celorlalti lucratori, solicitati in scris sefului direct, cu nr. de inregistrare/ data, sa va asigure protectia, prin stabilirea pentru un lucrator supraveghetor (pe o perioada de timp, pana se rezolva problema de catre politie), a unui punct fix de lucru, cat mai aproape de pozitia dvs., respectiv amplasarea unei camere audio-video (eventual mascata) in apropierea locul dvs. de munca/ postului de lucru.
In primul rand, vorbiti cu cei de la firma de paza sa seteze butonul de panica pe modul silentios. Cand mai sare calul apasati butonul fara sa anuntati clientul recalcitrant, si lasati-l sa-si faca numarul in continuare pana la sosirea echipei de interventie.
Din punct de vedere legal, in momentul in care ati chemat interventia rapida, puteti cere acestora sa cheme si politia.
PS: 10 minute este FOARTE MULT pentru o interventie rapida la apasarea butonului de panica.
modu e pe silentios.doar k stie k apasam butonu.il cunoaste toata interventia si stie si kt timp le ia sa ajunga.pana vin pleak sau ii trece prostia.
si interventia ajunge in 5 sau 10 min.mai devreme nu.