Impotriva rezolutiei de NUP se poate depune plangere la procurorul ierarhic superior in 20 de zile de la comunicare si apoi la instanta deci inca nu este definitiva solutia, cu privire la depunerea unei plangeri pentru savarsirea infractiunii de denunt calomnios, nimeni nu va impiedica sa nu o depuneti dar sunt slabe sanse sa fie trimis in judecata, este necesar ca plangerea impotriva dvs sa fi fost o invinuire mincinoasa si cel care a depus-o sa cunoasca acest lucru adica sa fie de rea credinta sau sa fi folosit date eronate si mincinoase, ceea ce va spun sigur ca este greu de demonstrat, dar situatia de fapt dvs o cunoasteti cel mai bine.
Art 180 cp
piticut86
buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal care atesta ca am nevoie de ingrijiri medicale de 2-3 zile,specific ca nu am martori ca agresorul este ... (vezi toată discuția)
Hartuire
ContSters140221
De aproape 6 luni ploua cu plangeri penale la adresa mea ,a sotiei si a socrilor mei ,plangeri nefondate,jignitoare si cu caracter de denigrare atat in ... (vezi toată discuția)