avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conexare plangeri......la infinit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conexare plangeri......la infinit

Am nevoie de un sfat....am depus in luna mai 2012 plangere pentru abandon de familie, de atunci am mai depus alte 7 plangeri care s-au conexat la dosarul format de prima plangere.
In luna iunie 2013 s-a facut dovada veniturilor pt perioada ianuarie 2012-martie 2013, totusi plangerile depuse in luna iulie 2013 si septembrie 2013 s-au conexat tot la plangerea din mai 2012. Asta inseamna ca trebuiesc intreprinse cercetari si pt aceste luni si ca dosarul va sta inca vreun an la politie pt cercetari, timp in care mie mi se prescrie dreptul de executare silita in vederea recuperarii pagubei.
Ce pot sa fac in aceasta situatie? Consider ca plangerile din luna iulie 2013 si septembrie 2013 ar fi trebuit sa constituie obiectul altui dosar.
Pot solicita procurorului sa nu mai conexeze aceste cerreri la prima cerere?....
Va rog ...un raspuns.

Alte discuții în legătură

Plangere penala ptr neplata pensiei alimentare virginia77 virginia77 daca am depus plangere la parchet in noiembrie 2011, dar urmarirea penala a inceput in mai 2012. Se iau in calculul restantei pensiei si lunile dec 2011 -mai ... (vezi toată discuția)
Plangeri penale abandon de familie miru-mir miru-mir la data de 28.03 2012 am depus o plangere la parchet pentru abandon de famile la care inca nu am primit nici un raspuns.la data de 15 06.2012 am mai depus ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare lauren lauren In urma hot. jud.din ian. 2012, fostul sot trebuia sa plateasca pensie de intretinere pentru copilul minor care mi-a fost incredintat , 100 lei lunar. Nu a ... (vezi toată discuția)