avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectarea contractului vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectarea contractului vanzare-cumparare

Buna ziua.

De curand am cumparat o casa la curte iar prin semnarea contractului de vanazare- cumparare, vanzatorul se obliga sa bage curent electric. Curentul la bagat dar contoarul de curent nu exista. Este obligatia mea sa-mi pun contoarul sau a vanzatorului.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: j_smiht , utilizator 19:14, 14 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
S-a obligat sa ma racordeze la reteaua de curent electric stradal. Dar asta nu implica si montarea contoarului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumpărat un apartament prin credit ipotecar la ... golea_mara golea_mara Bună ziua! Am cumpărat un apartament prin credit ipotecar la care rețeaua de gaze era de șantier și nu racordata la rețeaua principala. În urma unei ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un dezvoltator imobiliar sa ne "debranseze" in ziua in care ne-a adus certificatele de racordare ? sibianul sibianul Buna ziua. Recent am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou de 14 apartamente dintre care doar 11 au fost deja vandute. Apartamentele se vand ... (vezi toată discuția)