avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D

am si eu o nelamaurire....daca in prezent activez ca perosana fizica autorizata,pot sa imi deschid un srl-d? mentionez ca nu am avut treaba cu nici un srl pana in prezent.?multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 23:03, 12 Octombrie 2013
Pot beneficia de prevederile Programului: persoanele fizice, denumite in continuare intreprinzatori debutanti, care indeplinesc cumulativ, la data depunerii Formularului de inscriere in program, urmatoarele criterii de eligibilitate:
a) au capacitate juridica deplina de exercitiu, au varsta de pana la 35 de ani, impliniti cel mai tarziu in ziua inregistrarii cererii de inmatriculare a societatii cu raspundere limitata in Registrul Comertului
b) anterior datei inmatricularii societatii in Registrul Comertului nu au mai detinut si nu detin calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere din cadrul unei intreprinderi constituite in spatiul economic european;
c) infiinteaza pentru prima data o societate comerciala cu raspundere limitata in conditiile Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale prezentei Ordonante de urgenta nr. 6 din 09.02.2011;
d) declara pe propria raspundere, sub sanctiunea legii penale pentru declaratii mincinoase, ca indeplineste conditiile prevazute la lit. b, pe care o depune la Registrul Comertului odata cu cererea de inmatriculare a societatii.
Daca la data inregistrarii cererii de inmatriculare a societatii cu raspundere limitata in Registrul Comertului, conditia referitoare la varsta este indeplinita, aceasta se considera indeplinita pe intreaga perioada de acordare a facilitatilor.

Prin urmare, va puteti infiinta un srl-d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d? florin89 florin89 Buna ziua, 1.Pentru a putea infiinta un SRL-D, trebuie sa ai minim 18 ani impliniti??? Si sa ai o pregatire profesionala? de exemplu, sa ai diploma de bac ... (vezi toată discuția)
Srl-d  am o firma infiintata acum aprox. 5 ani, care are activitatea suspendata si pe care nu am avut activitate in realitate, dar probabil 2-3 luni la inceput, pana ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri 2011 Ing3ras Ing3ras In cazul in care \"am\" o firma cu un prieten, imi mai pot face inca o firma prin programul \"Fonduri europene pentru tineri 2011 \" ? Sau cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)