avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa timbru verde
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa timbru verde

mi-am cumparat masina din Germania cu 1100 euro un Ford Focus din anul 2004 si am platit taxa in Romania in valoare de 1000 euro . Pot recupera aceasta taxa? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare masina silvia99 silvia99 la vanzarea unui ford focus din 2004, inmatriculat in ro din 2004, masina aflata la cel de-al doilea proprietar, se plateste vreo taxa de mediu/timbru? pretul ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto adriana vulcu adriana vulcu Am cumparat in 2010 o masina ford focus fabricata in anul 2000. La inmatriculare am platit taxa auto de 930 euro. Cum imi pot recupera acesti bani (vezi toată discuția)
Taxa de timbru auto 2013 valabila? cornelsabin cornelsabin cum pot sa inscriu o masina prin instanta de judecata?am cumparat recent un Ford Focus din anul 2000 motor 1596 cm,si mi-au zis cei de la ANAF ca ma costa 700 ... (vezi toată discuția)