avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

In urma unui proces pe claze abuzive deschis de ANPC (în urma sesizării mele către ANPC) am fost introdus ca intervenient fortat. Banca a facut recurs la fel si ANPC. Eu ca si intervenient ce document trebuie sa depun pana la termen. În citaţie scrie că în caz de neprezentare se va putea trimite un înscris.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:21, 12 Octombrie 2013
Stimat forumist,

Din punctul meu de vedere ar fi mult mai util pentru dvs să vă susțineți cauza efectiv, nu doar să trimiteți puncte de vedere scrise, însoțite de o cerere de judecare în lipsă. Este chiar interesul dvs să combateți cât mai bine.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de intervenție sau întâmpinare vmd21 vmd21 În urma unei reclamatii la ANPC privind clauze abuzive, procesul-verbal a fost înaintat spre soluționare la judecătorie, unde ANPC scrie - CONSIDERAM ... (vezi toată discuția)
Buna seara.. azi am primit de la posta o citatie. in care spune.. ... StoianAdr StoianAdr Buna seara.. Azi am primit de la posta o CITATIE. in care spune.. Sunteti chemat in aceasta instanta camera sala... etc in data de 8 dec. 2021 in calitate de ... (vezi toată discuția)
Proces iuly30 iuly30 daca nu ma prezint la procesul in care am fost citat ca intervenient fortat care sunt consecintele este obligatoriu sa depun intampinare? la data de 03082010 ... (vezi toată discuția)