avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dauna asigurãtor in anul 2012, respectivul ma loveste ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dauna asigurãtor in anul 2012, respectivul ma loveste pe rosu si contesta

La judecatoria de la mine din oras am pierdut pentru ca nu exista filmarea si au fost numai declaratile conducatorilor ,plus ca el a avut 2 martori in masina.La recurs pe baza pozelor,plus a raportului politistului,sa stabilit ca el a mintit la 50 de km la ora nu avea cum sa opreasca numai in 15 metri cum a declarat(masina de marfa fara urme de franare ).Culmea el a reusit sa castige si bani pentru ca a castigat in prima instanta si a cerut daune la Serviciul public de Permise.Apoi am castigat eu si sa modificat sentinta intru totul.SI deci am reparat masina pe banii mei, aprox 70 de mil,si deja au trecut 12 zile lucratoare de cand am depus sentinta aceea si nu am primit banii,,mentionez ca si Allianz avea cunostinta de cauza de proces fiind invitat la proces si stia motivarea sentintei deci putea sa imi vireze macar o parte din bani asa a trebuit sa astept 2 luni si jumatate deci toata vacanta judecatoreasca. Pot sa cer in instanta daune morale pentru ca am avut masina in service 22 de zile pe motiv ca nu am avut bani sa o repar pe loc din surse propii, plus ca in prima instanta am avut avocat l-am platit si degeaba apoi la recurs am avut alt avocat si am castigat..fara sa mai cer onorariul pentru ca a fost gratuit.Dobanda la banii acestia pe care nu iam putut folosi 1 an si 6 luni nu o pot cere ulterior? Multumesc
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 10:08, 13 Octombrie 2013
In postarea facuta la ora 0.55 ati descris o alta situatie, alte sume pe care le-ati platit,alt numar de martori,un biciclist, etc....Referitor la daune insa, atata timp cat nu era definitive solutia instantei, nici asiguratorul nu va putea da vreun ban. Apoi, celalalt asigurator nu se inghesuie sa va plateasca banii pe care i-ati cheltuit, pana nu ii cereti dvs.prin intermediul unui executor. Nu veti primi daune morale pentru cele 22 zile de intarziere, intrucat nu aveti temei legal pentru ele....Nici dobanda pentru nefolosirea banilor platiti cu titlu de taxe si/sau alte asemenea cheltuieli effectuate intr-un proces nu o puteti obtine.Ati cerut cheltuieli de judecata...
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
polloctav, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs adela_pacurariu adela_pacurariu In urma unei amenzi primite de catre un agent constatator al politiei rutiere ( fara martori din partea lui, specific ca eram cu 2 persoane in masina, fara ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis - abuz politie - proces - abuz judecatori cristi_boy cristi_boy Buna ziua! Am descoperit din greseala acest site. Este minunat. Problema mea: 1. sunt din Galati, am permis de 12 ani, am plecat cu niste prieteni pana ... (vezi toată discuția)
Accident auto bransky bransky Buna ziua!Am avut un accident auto soldat cu daune materiale,fara victime in care am fost declarat vinovat de catre politie,am facut contestatie in instanta ... (vezi toată discuția)