Intro seara am oprit in parcarea blocului sa iau niste prajituri din bloc pentru craciun si cand am revenit la masina ,am gasit-o cu geamurile sparte,capota turtita,plafon indoit,oglinda smulsa,banca din fata blocului rupta in 2....Am 3 martori de la etaje diferite,am hartie de la politie,poze seara,ziua,si cu acoperisul,zapada cazuta si daunele.pe bloc nu este nici un semn de oprire,sau cadere de zapada,un fel de atentionare nimic.am mai intrebat si era a 3-a masina cu daune la bl ala si nu sa facut nimic.Am o paguba de 9000 lei...ce pot face? Multumesc.Blocul se afla in centrul orasului,zona intens circulata
Teoretic pentru problemele legate de prejudicii cauzate de gheata,zapada,turturi cazute de pe terase imobile de locuit in comun ,responsabil exclusiv este asociatia de proprietari,care raspunde pentru eventualele prejudicii cauzate de partile comune constructii si instalatii
Daca la nivelul imobilului nu este infiintata entitate juridica,,concret nu aveti impotriva cui sa va instituiti cu pretentii