avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe cont

sunt garant ipotecar la un credit; nu exista ctr de fidejusiune nici bilet la ordin semnat de catre mine; in urma executarii garantiei (imobilul propriu) exista posibilitatea de a mi se popri contul bancar ? in ctr de credit bancar la capitolul garantii este trecuta doar ipoteca asupra imobilului si soldul creditor al conturilor imprumutatului; mentionez ca imobilul s-a vandut cu mult sub valoarea datoriei imprumutatului;
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:01, 14 Octombrie 2013
Nu ati garantat5 decat cu imobilul. Daca executorul va pune poprire, ii faceti direct plangere penala, nu va complicati cu contestatia la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)
Executare silita garant ipotecar rads rads Buna Seara, am si eu o intrebare in privinta unei executari silite in care eu am calitatea doar de garant ipotecar. Speta este in felul urmator: fratele meu ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar - codebitor solidar seba1978 seba1978 Buna ziua, Speta pe care doresc sa o expun s-a mai dezbatut deja, dar nu am gasit un raspuns 100% sigur. Asadar, Am contractat un credit de tip punte in ... (vezi toată discuția)