avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare pensie intretinere
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare pensie intretinere

Buna ziua,am divortat in luna august 2013 si am primit sentinta definitiva in luna octombrie prin care s-a stabilit plata sumei de 268 lei lunar pentru cei 2 copii ai mei,reprezentind 1/3 din veniturile tatalui,incepind cu data 07.06.2013.In luna aceasta i s-a retinut sotului pe stat de plata si mi s-a virat in contul personal suma de 265 lei.Cum pot sa recuperez pensia alimentara pe cele 3 luni(iun-aug),i se poate retine retroactiv pe stat de plata sotului si care este procentul maxim?Va multumesc.
Mai bine va plateste tatal copiilor in mana, in rate, altfel trebuie sa il executati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neplatita Madalina.83 Madalina.83 In urma hotararii de divort din 2013, pensia alimentara a fost retinuta si virata de angajatorul fostului sot. In august 2017 a schimbat locul de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara giangy giangy Intr-o sentința civilă în care se specifica reducerea pensiei de întreținere în urma nașterii unui alt copil cu soția actuala \'\' de la cota 1/4 la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiv Ginulici Ginulici Buna ziua, O cunostinta are urmatoarea problema : pana in luna mai a.c. i s-a retinut din venituri pensia alimentara pentru fiica minora, conform unei ... (vezi toată discuția)