avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata taxa de studii pentru angajat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata taxa de studii pentru angajat

Buna ziua.

Compania la care lucrez doreste sa plateasca taxa de studii a unui angajat. Universitatea nu emite facturi pe firma si la sfatuit pe acesta sa faca un contract de comodat!!! Eu cred ca trebuie sa se faca un contract de sponsorizare sau donatie. Care este mai convenabil si de ce?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce opțiuni de finanțare există pentru un student român de etnie romă care dorește să studieze în străinătate?? Petrovic Petrovic Un cunoscut de-al meu a fost de curând acceptat la un masterat de la o universitate din Marea Britanie și are mari probleme cu plata taxei de ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie? x, angajatul unei companii a decedat. acesta ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Contract de donatie? X, angajatul unei companii a decedat. Acesta avea un copil, actualmente minor. Compania doreste sa ii acorde copilului pentru urmatorii 2 ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare fara contract lorella lorella Buna ziua, Suntem un ONG din Romania si vom face o sponsorizare ( in bani, cu ordin de plata) catre o Universitate din alta tara, dar nu avem contract de ... (vezi toată discuția)