avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis auto

Buna ziua .Am revenit din Italia acasa definitiv acolo mi am facut acte de sedere definitiva printre care si permisul de conducere.
Am fost la politie sa imi schimb permisul de conducere pe Romania si acolo mi sa spus ca numai daca renunt la toate actele de Italia .Intrebarea este chiar trebuie renuntat la acte care sa u obtinut cu greu in Italia pt un permis auto de Romania ?
mai sunt si alte posibilitati de a se rezolva aceasta situatie
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:27, 14 Octombrie 2013
Nu exista o astfel de obligativitate. Solicitati temeiul legal in baza caruia vi se cere schimbarea tuturor actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere petru un refugiat politic lyteon lyteon Buna ziua. In urma cu 5 ani un cetatean pakistanez a intrat pe teritoriul Italiei.Dupa ce i-a expirat viza el a continuat sa stea in Italia si a fost ... (vezi toată discuția)
Pot sa detin doua permise de conducere? Dumxx Dumxx Am făcut şcoala de şoferi de două ori, în două ţări diferite: în România in 1992 şi în Italia in 1999 era obligatoriu pentru ca permisele romanesti ... (vezi toată discuția)