avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functia de Referent de specialitate in justitie-radiata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functia de Referent de specialitate in justitie-radiata

Buna ziua,

M-am angajat in cadrul unui cabinet de avocatura acum 3 ani, pe postul de referent de specialitate in justitie.
Prin Ordinul nr. 177/2012 aceasta functie a fost radiata, eu pe ce functie am fost trecuta?
Fac mentiunea ca nu-l pot prinde pe contabilul nostru sa-l intreb.

Va multumesc,
Cu stima,
Ioana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 14 Octombrie 2013
Nimeni nu va poate spune pe ce functie ati fost trecuta. In urma acestei modificari legislative, angajatorul dvs trebuie sa va informeze despre noua functie pe care o veti ocupa si sa se incheie un act aditional la c.i.m., in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime juridica crmnradu crmnradu Functia de referent de specialitate in justitie la un SRL poate fi luata in calcul ca vechime in specialitate pentru a ocupa functia de consilier juridic? ... (vezi toată discuția)
Facultate platita de catre angajator ContSters223764 ContSters223764 In cazul in care un cabinet de avocatura platitor de TVA, doreste sa asigure angajatului in functie de referent in justitie, urmarea unei facultati de Drept ... (vezi toată discuția)
Buna seara speta este urmatoarea: se organizeaza concurs pentru ... Catalin2906 Catalin2906 Buna seara Speta este urmatoarea: Se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de referent IA (studii medii) in cadrul structurii financiar contabile ... (vezi toată discuția)