avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retinere salariu si desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retinere salariu si desfacere contract de munca

buna ziua am un credit la care sunt restanta,m-am trezit ca mi s-a oprit tot salariu fara o hotarire judecatoreasca ,cind m-am dus sa cer explicatii dl director mi-a comunicat ca are acest drept ,dupa ce am facut reclamatie mi-a reziliat contractul,are acest drept?ce pot face mai departe?avind in vedere ca mi-a tras salariu 100%
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 18:34, 18 Octombrie 2013
actiune la tribunal, pentru plata drepturi salariale.
pot sa ai dau direct in judecata sau trebuie sa fac reclamatie la opc?
Ce fel de contract aveati? Ce inseamna ca v-a fost reziliat contractul? In ce temei de drept?

Probabil ca au primit adresa de infiintare a popririi de la un executor judecatoresc care a pus in executare - in urma incuviintarii instantei - contractul de credit bancar care este direct titlu executoriu (nefiind nevoie de hotarare judecatoreasca).

Poprirea insa tb facuta doar pe 1/3 din veniturile salariale.

Puteti face fie contestatie la executare, fie actionati in temeiul contractului de munca pt desfacerea lui abuziva si nelegala, daca e cazul.
am sunat la firma de recuperari si mi-au spus ca acum am toata suma restanta
am facut o reclamatie la sediul banci si dupa o ora eram restanta toata suma
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2013
ContSters303048, utilizator
daca am toata suma restanta ce se poate intimpla? multumesc pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Mediere-poprire pe salariu- executor judecatoresc Birou de Mediator Tatiana Calaras Birou de Mediator Tatiana Calaras Buna seara, am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat, in legatura cu o executare judecatoreasca de infiintarea popririi pe salariu a unui imprumut bancar ( ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu fara incuviintarea executarii silite - abuz banca davidescucostel davidescucostel Buna ziua Problema mea este urmatoarea : - in urma cu 4 ani am facut un imprumut de nevoi personale la banca . Am achitat o buna perioada ratele , dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita bobutanumihail bobutanumihail in 2012 am fost executat silit pentru un credit de neplatit.Dupa trei ani de poprire ,suma oprita fiind 60% din totalul de executat ,m-am trezit ca mai am de ... (vezi toată discuția)