avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoaterea definitiva din casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoaterea definitiva din casa

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti cum o pot ajuta pe matusa mea.
In urma cu 35 de ani matusa mea a adoptat o fata, acea fata la 20 ani a facut un baiat pe care l-a lasat tot in grija matusei mele, aceasta l-a adoptat si pe baiat care are recent 15 ani. Cu 5 ani in urma unchiul meu a decedat iar imobilul s-a impartit (un sfert ficei adoptate si 3 sferturi matusii), fica si-a vandut sfertul si a plecat in Cipru cu banii incasati dar a ramas cu CI-ul la aceeasi adresa,aceasta, luna viitoare, spune ca se intoarce acasa, matusa mea are 83 ani si nu vrea sa o mai primeasca ( in toti anii acestea nu a interestat-o de ea sau de copilul ei). Cum poate legal sa o tina departe de casa? Tin sa precizez ca fica adoptata este o fire violenta si de multe ori a furat bunuri din casa si le-a vandut .
Va rog sa-mi dati un sfat .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:07, 26 Octombrie 2013
Daca persoana in cauza are deomiciliul la adresa matusii dvs,pentru materializarea interesului acesteia,este necesar de actiune in instanta pentru evacuare
Buna dimineata ,
Va multumesc pt raspuns, as dorii totusi si cateva detail, cum se procedeaza? ce pasi sunt de urmat? v-am spus are 83 ani, are nevoie de avocat sau merge la tribunal si depune o plangere?
Va rog sa-mi raspundeti.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
hera2001, utilizator
Nu are nevoie s-o evacueze, sa n-o lase sa intre in casa e de ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face o actiune in instanta pentru evacuare? hera2001 hera2001 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum o pot ajuta pe matusa mea. In urma cu 35 de ani matusa mea a adoptat o fata, acea fata la 20 ani a facut un baiat pe ... (vezi toată discuția)
Obtinere mostenire io_Aky io_Aky Buna ziua, Sunt nou pe acest forum si sper ca am postat la sectiunea corecta, si ma adresez cui trebuie. Nici nu stiu de unde sa incep povestea mea, ca ... (vezi toată discuția)
Batuta si scoasa din casa MirelaMihaela MirelaMihaela Buna ziua.Matusa 71 de ani si unchiul 81 de ani au vandut terenul si casa prin contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager,dupa moartea ... (vezi toată discuția)