avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Regulile stabilite de comitetul executiv au prioritate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Regulile stabilite de comitetul executiv au prioritate in fata legii?

Presedintele de bloc mi-a spus caca regula este ca proprietarul se trece la intertinere dupa 15 zile, iar oricine altcineva neprevazut in actele de proprietate ale casei va fi trecut la intretinere dupa 3 zile. CItind legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, si HG nr. 1588/2007, am inteles ca regula celor 15 zile este valabila atat pentru proprietari cati si pentru musafiri. Exista posibilitatea ca, la nivelul blocului, sa existe alte reguli?
Cel mai recent răspuns: ContSters303071 , utilizator 15:11, 15 Octombrie 2013
Se presupune ca aceasta hotarare a fost adoptata inainte ca eu sa ma mut in acest bloc, am luat cunostinta de regula in momentul cand mi s-a facut reclamatie. Daca au trecut cele 45 de zile si nimeni nu a contestat aceasta hotarare, ea ramane in picioare? Logic este ca, indiferent cate zile au trecut de la adoptarea deciziei, daca ea a fost luata in conditii de ilegalitate sa nu fie valabila.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
ContSters303071, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinerea la bloc neluci neluci buna seara ,as dori sa aflu daca asociatia de propietari a unui bloc poate hotari si daca este legal sa se puna la intretinere o persoana la un apartament ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli la bloc Elisabeta C. Elisabeta C. Buna, de cand se naste un copil, se pune la cheltuieli? (vezi toată discuția)
Lntretinerea la bloc Diana3188 Diana3188 Buna ziua. Astazi din nou, m-am confruntat cu o problema la veche. Am un apartament in care nu locuieste nimeni de aproximativ 3 ani de zile. se merge in acel ... (vezi toată discuția)