avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Regulile stabilite de comitetul executiv au prioritate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Regulile stabilite de comitetul executiv au prioritate in fata legii?

Presedintele de bloc mi-a spus caca regula este ca proprietarul se trece la intertinere dupa 15 zile, iar oricine altcineva neprevazut in actele de proprietate ale casei va fi trecut la intretinere dupa 3 zile. CItind legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, si HG nr. 1588/2007, am inteles ca regula celor 15 zile este valabila atat pentru proprietari cati si pentru musafiri. Exista posibilitatea ca, la nivelul blocului, sa existe alte reguli?
Cel mai recent răspuns: ContSters303071 , utilizator 15:11, 15 Octombrie 2013
Se presupune ca aceasta hotarare a fost adoptata inainte ca eu sa ma mut in acest bloc, am luat cunostinta de regula in momentul cand mi s-a facut reclamatie. Daca au trecut cele 45 de zile si nimeni nu a contestat aceasta hotarare, ea ramane in picioare? Logic este ca, indiferent cate zile au trecut de la adoptarea deciziei, daca ea a fost luata in conditii de ilegalitate sa nu fie valabila.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
ContSters303071, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare hotarare adunare proprietari Andreea Calescu Andreea Calescu Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitoare la contestarea unei hotarari a adunarii generale a proprietarilor. Asociatia din care fac parte a adoptat o ... (vezi toată discuția)
Probleme inchiriere uscatorie shhican shhican Am si eu o problema in legatura cu inchirierea unei uscatorii de bloc. Problema e in felul urmator: Vreau sa inchiriez o uscatorie de bloc la ultimul etaj ... (vezi toată discuția)
Neconstitutionalitatea art 26 din legea nr. 230/2007 . efecte eugen82 eugen82 Prin decizia Curtii Const. 670/2011 art.26 legea 230/2007 a fost declarat neconstitutional , astfel: \\"[i]1. Admite excepţia de neconstituţionalitate a ... (vezi toată discuția)