avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... sprijin
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

sprijin

buna ziua
am si eu un garaj ,in care am o masina,in fata garajului mai am una ,si am probleme cu politia comunitara, care spune sa iau masina de acolo ,ca este pe domeniu public ,au acest drept?
garajul este proprietatea mea
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2009
kmnet, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:26, 26 Martie 2009
in cazul asta aveti vecini binevoitori, comparati cazul dvs cu cei care locuiesc la bloc, ce ar avea de facut isi duc masinile in casa, mai ales in conditiile actuale cand nu exista locuri de parcare
NU INCURCA PE NIMENI MASINA, DOAR CA BINE SPUNETI ,UN VECIN CARE NU VRE SA O VADA ACOLO.
NU ESTE DRUM PUBLIC ,NU ESTE DRUM DE ACCES ,SUNT NUMAI GARAJE ACOLO DISTANTA INTRE GARAJE ESTE DE 14 METRI
DAR LEGAL ,POATE SA MA PUNA, SA O IAU DE ACOLO?
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2009
kmnet, utilizator
Platiti cumva taxa pentru doua locuri pe spatiul public?Mai precis taxa pt. garaj + 1 loc parcare?
NU DAR SPATIUL DIN FATA GARAJULUI, SAU AL UNEI PROPRIETATI ,ESTE DOMENIU PUBLIC?CITI METRI?
Garajul este proprietatea dumneavoastra? Daca DA....atunci in actul de proprietate gasiti si raspunsul....adica care este suprafata mentionata pe acel inscris...numai suprafata ocupata de garaj sau o suprafata mai mare?

Alte discuții în legătură

Eterna intrebare : spatiul din fata garajului personal , garaj ... serpe66 serpe66 Spatiul/Parcarea din fata garajului personal si blocarea/obstructionarea caii de acces Deci : Garajul proprietate personala se afla sub un bloc. Vizavi de ... (vezi toată discuția)
Distanta minima de parcare in fata garajului xpire xpire Stie cineva daca este mentionata pe undeva distanta minima de parcare in fata unui garaj. Problema este urmatoarea, un vecin binevoitor parcheaza in mod ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere iosifgeorge iosifgeorge Matusa mea a cumparat o casă de la un dezvoltator imobiliar, iar proprietatea contine si un drum cu acces la sosea ptr care exista servitute in actele ... (vezi toată discuția)