avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... platesc sau nu impozit pt un imobil obtinut in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

platesc sau nu impozit pt un imobil obtinut in urma partajului voluntar?

Detin un apartament (obtinut printr-un act de partaj voluntar) pe care vreau sa-l vand.
Daca intru in luna iunie cu aceasta tranzactie, mi se percepe impozit pe suma obtinuta din vanzarea acestui imobil (tinand cont ca eu nu am cumparat apartamentul, ci l-am primit de la parinti in urma cu un an?)?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar paul1 paul1 Detin un apartament (obtinut printr-un act de partaj voluntar) pe care vreau sa-l vand. Daca intru in luna iunie cu aceasta tranzactie, mi se percepe impozit ... (vezi toată discuția)
Partaj madi1206 madi1206 Buna ziua! Din nou :rolleyes: Sa presupunem ca parintii divorteaza. Au un singur copil. Apartamentul este pe numele ambilor parinti. La partaj tatal trece ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament eeeee eeeee Buna ziua! Va rog foarte mult sa imi dati mai multe detalii cu privire la urmatoarea situatie. Vreau sa vand un apartament; a venit o familie de tineri si au ... (vezi toată discuția)