avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repararea acoperisului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repararea acoperisului

Buna ziua!
Am o problema legata de refacerea acoperisului in intregime. Stua la etajul 4, iar anul trecut s-a facut o lucrare la bazia acoperisului si s-a chituit tigla de pe acoperis prin fondul de reparatii cu plata impoxitului la asociatia de locatari. Din cate stiu acoperisul este un bun comun si nu apartine doar celor de la ultimul etaj. Anul acesta, mai exact cum o luna, a inceput sa ploua in tot apartamentul. Am fost la asociatie iar doamna de acolo refuza sa se implice in vreun fel. Am incercat si la primarie, dar nici de aici nu am primit nici un raspuns favorabil. Vecinii din bloc nu vor sa plateasca. Cum as putea rezolva problema? La cine sa apelez?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:11, 15 Octombrie 2013
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia care detine responsabilitatea in interesul asociatiei de proprrietari si membrilor priopreitari sa mentina in stare tehnica de functionare in limite legal prevazute a partilor comune de constructii si instalatii din imobil
Administratorul de imobil este angajat al asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie masuri/decizii ale adunarii generale,presedintelui si comitetului executiv,fara a avea autoritatea sa dispuna de la sine putere executarea de lucrari la partea comuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu acoperisul euro3 euro3 Buna seara Va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute,locuiesc intr-un bloc la ultimul etaj care este acoperit cu tigla ,si din cauza timpulu ifiind ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis bloc elenagabrielapavel elenagabrielapavel Sunt locataar intr-un bloc si locuiesc la ultimul etaj. In urma cu doua luni a inceput sa imi ploua ingrijorator prin lustra de la living. Si cand spun ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari nu doreste sa efectueze lucrari de reparatie sau de modernizare la acoperisul blocului Ryzom Ryzom Buna ziua. Avem o problema cu asociatia de locatari deoarece acestia nu doresc sa efectueze lucrari de reparatie sau de modernizare la acoperisul blocului. ... (vezi toată discuția)