avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu acoperisul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu acoperisul

Buna seara

Va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute,locuiesc intr-un bloc la ultimul etaj care este acoperit cu tigla ,si din cauza timpulu ifiind foarte vechi a inceput sa se deterioreze,am vorbit cu administratorul in ghilimele administrator care nu are nicio pregatire si a facut o sedinta cu locatari acestea motivind faptul ca nu au bani si de ce nu am cumparat apartament la etajul 1 sau 2 ,eu aviind 36 ani si am albit din cauza acoperisului cand ploua ma urc mereu in pod

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 22:21, 28 Iulie 2012
Daca la nivelul imobilului este infiintata asociatie de proprietari sesizati oficial problema cu care va confruntati presedintelui de asociatie
Administratorul de imobil concret este simplu angajat al asociatiei de proprietari cu limita de executie dispozitii ale adunarii generale,ale presedintelui si comitetului executiv
Administratorul cu sau fara ghilimele nu este treaba lui, aceasta problema trebuie rezolvata de presedintele asociatiei.
Acoperisul fiind parte comuna trebuie reparat de catre toti proprietarii, daca au sau nu au bani este doar treaba lor, trebuie cautata o oferta avantajoasa din punct de vedere al pretului, calitatea materialelor, termenul de plata (rate), termen de executie, etc
Conform Legii 230/2007 Art. 16. - (1) Proprietarii sunt obligati sa ia masuri pentru consolidarea sau modernizarea cladirii, pentru reabilitarea termica si eficienta energetica, potrivit prevederilor legale. Indiferent de natura interventiilor, se va avea in vedere mentinerea aspectului armonios si unitar al intregii cladiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repararea acoperisului maryana28 maryana28 Buna ziua! Am o problema legata de refacerea acoperisului in intregime. Stua la etajul 4, iar anul trecut s-a facut o lucrare la bazia acoperisului si s-a ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari nu doreste sa efectueze lucrari de reparatie sau de modernizare la acoperisul blocului Ryzom Ryzom Buna ziua. Avem o problema cu asociatia de locatari deoarece acestia nu doresc sa efectueze lucrari de reparatie sau de modernizare la acoperisul blocului. ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de bunuri comune intr-un imobil lupu_alex12 lupu_alex12 Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema, si nu prea stiu cum sa-i dau de cap, avand in vedere ca sunt cam singur. Blocul in care stau, construit ... (vezi toată discuția)