avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat fiscal persoana juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat fiscal persoana juridica

Am solicitat un certificat fiscal persoana juridica acum doua luni care mi s-a eliberat in cinci zile de la depunerea cererii.Dupa doua luni am nevoie de alt certificat fiscal si Organul fiscal competent mi-a spus ca eliberarea acestuia se va face in 30 zile de la data depunerii cererii.Conform carei legislatii trebuie sa astept 30 zile pt eliberarea celui de al doilea certificat fiscal ?
Mentionez ca societatea nu are sedii secundare care sa apartina altor organe fiscale.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters83807 , utilizator 22:10, 26 Martie 2009
In MO nr. 450 din data de 24.05.2006 a fost publicat OMF nr. 752, privind aprobarea procedurii de eliberare a certificatului de atestare fiscală pentru persoane juridice şi fizice, a certificatului de obligaţii bugetare, precum şi a modelului şi conţinutului acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal calytul calytul in cat timp se elibereaza certificatul fiscal unde scrie si ce articol? (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice.Mentionez ca societatea ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinerii certificatului de atestare fiscala incepand cu 1 iulie 2011 Valentin_buzau Valentin_buzau Pe cine intereseaza o sa dau cateva detalii despre Procedura obtinerii certificatului de atestare fiscala incepand cu 1 iulie 2011 . link: ... (vezi toată discuția)