avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caracterizare de la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caracterizare de la locul de munca

Buna ziua , as dori sa stiu cum trebuie sa arate o caracterizare de la locul de munca , am nevoie pt un CV. Multumesc
Cel mai recent răspuns: romarta123 , utilizator 14:02, 16 Octombrie 2013
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare loc de munca Florinandrei Florinandrei Buna ziua! Am nevoie de un model de caracterizare de la locul de munca pentru un angajat, in care sa se ateste faptul ca are nevoie de permis in cadrul locului ... (vezi toată discuția)
Legislatie referitoare la practica neplatita Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As fi interesata de cat mai multe informatii referitor la asa zisul \\" Internship\\" Care este legislatia in domeniu, ce documente se ... (vezi toată discuția)
Risc maternal? Ioana Leș Ioana Leș Buna ziua!Sunt angajata la o firma de 9 luni de zile.De curând am aflat ca sunt insarcinata in 6 săptămâni.As dori sa stau pe risc maternal deoarece locul ... (vezi toată discuția)